Tatuaje black and grey

Tatuajele negru şi gri (Black and grey tattoos), ar putea fi considerate cel mai vechi stil de tatuare,  de obicei triburile din africa si Polinezia isi împodobeau pielea lor cu cerneluri negre, folosind colorarea pielii  în design.

black_and_grey_tattoo

Astăzi, conceptul de negru şi gri (Black and grey tattoos), rămân acelaşi, în timp ce nivelul de calificare tehnică al artiştilor şi a complexităţii de modele, au crescut. Totuşi, tatuajele in negru si gri in desenele şi modele contemporane folosesc in mare masura cerneală neagră, iar lipsa de cerneală pe piele este folosita pe post de contrast fata de zonele in care se foloseste cerneala neagra.

De ce să alegeţi tatuaje negru şi gri?

Astazi, o gama larga de modele impresionante au fost realizate folosind doar cerneală neagră , inclusiv portrete si tatuaje realiste.

Tatuajele in negru şi gri sunt de asemenea cele mai rezistente dintre toate  stilurile de tatuaj, iar rezistenta fata de expunerea la soare, în comparaţie cu culorile mai deschise este cu mult mai mare. În plus, portiuni mari de tatuaj poat consta din tonuri naturale ale pielii, acestea pot fi mai repede realizate şi este mai puţin dureros decât tatuaje in culori.

Daca iti doresti o adevarata opera de arta pe corpul tau , incearca tatuajele Black and Grey !

 

 

Login form 

Romanian Tattoos, tattoo pictures, tattoo magazine

Tatuaje realizate de artisti tatuatori din intreaga lume

After register, please check your email, and activate your account!

User guide:

Tattoo Conventions

Tattoo Magazine

Romanian Tattoo Magazine

Best Collection

2008-2012

barbekü