Terms & Conditions

After register, please check your email, and activate your account!

 

The rules are simple:

Upload the pictures only if you are the owner of the picture

No weblink, no phone number, no contact info in the description, or on the picture. You can write only the tattoo shop name, or your artist name and location or other description.

 

Contact us: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Regulile sunt simple:

-Nu scrieti linkul site-urilor web in descriere sau denumirea pozei. Vor fi sterse!

- Incarcati poze cu tatuaje sau desene numai daca voi sunteti autorul sau purtatorul!

- Incarcati pozele in categoriile corespunzatoare. Tatuajul sa fie vizibil pe poza. Toate tatuajele incarcate pe site vor fi reeditate daca nu sunt corespunzatoare cu categoriile aferente, sau daca descrierea nu este in conformitate cu regulamentul.

- Semnalati imediat orice abuz!

- Pozele de pe site vor fi publice, si in caz ca facem reclama la site unele dintre ele vor aparea in materialul publicitar.

- Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii va rugam nu va inregistrati pe pagina de web www.romanian-tattoos.ro

- Nerespectand conditiile iti suspendam contul fara nici o notificare prealabila. Daca doresti sa reactivam contul si vei tine cont in viitor de regulament, sau doresti sa stergi contul definitiv, te rugam sa ne contactezi!

- Am avut doua atacuri pe site, din aceasta cauza sau deteriorat unele informatii si nu mai sunt recuperabile. Ne cerem scuze daca sau creat neplaceri, si o sa remediam problema inediat dupa sesizare.

 

Publicitate pe site:

Contra cost va oferim spatiu publicitar pentru salonul dvs de tatuat pe pagina Tattoo Shops  Pentru alte tipuri de reclama rog sa ne contactati.

ROMANIAN-TATTOOS.RO va verifica si va sterge toate pozele duplicate, sau copiate de pe alte pagine de web. Nu ne asumam raspunderea pentru pozele neautorizate , duplicate, sau realizate de alte persoane si incarcate de utilizatorii, deoarece nu suntem in masura sa verificam global, autenticitatea pozelor.  In cazuri in care se dovedesc ca au fost incarcate poze duplicate, moderatorii vor lua masuri in fiecare caz! Autorii legali al pozelor, care au fost incarcate de un utilizator, ne pot contacta si la solicitarea dansului, o sa sterge, poza respectiva, dar nu inainte de a dovedii ca fiind autorul real al tatuajului. RECOMANDAM SA INCARCATI POZE CU LUCRARI PROPII!

Copyright © ROMANIAN-TATTOOS  Romania. Toate drepturile rezervate. 2009-2015

 

Login form 

Romanian Tattoos, tattoo pictures, tattoo magazine

Tatuaje realizate de artisti tatuatori din intreaga lume

After register, please check your email, and activate your account!

User guide:

Tattoo Conventions

Tattoo Magazine

Romanian Tattoo Magazine

Best Collection

2008-2012

barbek├╝